Tillbehör till din nybyggda bastu

Hösten är här och ditt sommarprojekt – en bastu – är färdigbyggt. Du har fått lovorden och komplimangerna för ditt hårda slit, och nu ser du fram emot att få skörda frukten. Att få njuta av ett skönt bastubad. Men vänta! Först måste du införskaffa de sista delarna som blir pricken över i:et i din bastu.

De bästa tillbehören

Vad just din bastu behöver kan såklart variera, men något som vi nästan är säkra på att du vill ha är en bastustäva, hink eller kärl. Du måste ju trots allt kunna välja om du vill kasta vatten på bastuaggregatet för att öka värmen eller ångan. En tillhörande skopa kan också komma till användning så att du ska slippa röra det varma vattnet med händerna.

En härlig belysning och en termometer kan också vara bra för att hålla koll på vilken temperatur du bastar i. Detta är för säkerhetens skull, men också för att du ska kunna skryta lite inför kompisarna som ska frysa hela hösten och vintern.

Något annat som kan vara användbart i bastun är en klocka eller annat instrument att mäta tid med, och dofter. Här kan du välja mellan allt ifrån citronmeliss och apelsin till eukalyptus och tall.

Bestäm dig för vad just du vill ha och beställ på nätet redan idag. Och njut!